Відбулось засідання колегії відділу освіти

Дата: 16.06.2023 15:22
Кількість переглядів: 142

Участь у роботі колегії взяли - міський голова Василь Козак, секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу освіти Галина Рябко, голова профспілкової організації педагогічних працівників Анатолій Полонко.

 

Розглядали педагоги громади низку важливих для належної роботи галузі освіти питань. Зокрема, йшлося про організацію інклюзивного навчання в закладах загальної середньої та дошкільної освіти громади. Як зазначила Галина Рябко, кількість діток із особливими освітніми потребами щороку зростає, тож необхідно забезпечити все необхідне для того, аби здобувачі освіти могли отримувати якісні освітні послуги.

Профільні спеціалісти поінформували педагогів громади про організацію інклюзивного навчання в умовах воєнного стану, звернувши окрему увагу на необхідність колективного підходу до роботи з дітками.

 

Сокирянський міський голова Василь Козак зазначив на необхідності якісної підготовки закладів освіти до нового навчального року, з урахуванням викликів сьогодення.

 

За участю представників правоохоронних органів, обговорили  освітяни і стан злочинності й правопорушень серед учнівської молоді, напрямки вдосконалення правовиховної роботи в закладах освіти на наступний навчальний рік та дотримання законодавства, спрямованого на профілактику правопорушень та бездоглядності серед школярів громади.

 

Розглянуто низку організаційних питань. Проаналізовано методичну роботу, підбито підсумки проведення гімназіади серед учнів закладів освіти громади та участь команд територіальної громади в обласній гімназіаді; обговорено стан виконання Плану заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь