Клас Сокирянської художньої школи, що у селі Романківці, випустив своїх перших випускників

Дата: 16.06.2023 16:06
Кількість переглядів: 147

«Не кожну дитину можна навчити бути художником, але кожну можна навчити бачити прекрасне!» - таке кредо класу Сокирянської художньої школи, що в селі Романківці, який сьогодні, 16 червня, відпустив у вільний творчий світ своїх перших випускників.

Розділити радість хвилюючого моменту разом із юними талантами завітали Сокирянський міський голова Василь Козак, начальник відділу культури і спорту Євген Пленгей, староста Романковецького старостинського округу Валерій Ваданюк, директор Сокирянської художньої школи Валентина Ярова  та викладачі закладу.

«Я завжди наголошую на тому, що Сокирянщина надзвичайно багата талановитими та обдарованими дітьми, які є нашим скарбом. Вихованці Сокирянської художньої школи та їх роботи відомі не тільки на території України, але й далеко за її межами. Чим я особисто - надзвичайно пишаюсь. Дуже важливо робити все для того, аби наші діти мали можливість зростати творчо» - звернувся міський голова Василь Козак. « Попри війну і горе, що випали на долю українського народу, збережіть свої душі чистими, відкритими до світу, до добра і прекрасного. Я вірю в кожного з вас» - додав він.

Клас художньої школи у селі Романківці розпочав свою роботу у 2019 році. Цьогоріч його випускниками вперше стали 17 талановитих учнів із сіл Романківці та Шебутинці.

Вручення свідоцтв  про закінчення  художньої школи – як свідчення нового творчого старту у житті.

Тож вітаємо творчих та обдарованих випускників класу Сокирянської художньої школи села Романківці! Зичимо вам натхнення, невгамовних творчих креативних ідей, високих творчих досягнень, успіхів, впевненості у власних силах, здійснення усіх планів і задумів!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь