Завершив свою роботу мистецький табір дозвілля та відпочинку Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради

Дата: 20.06.2023 14:53
Кількість переглядів: 132

Креативно, творчо, пізнавально, але напрочуд швидко,  промайнули літні дні відпочинку для діток, які відвідували мистецький табір дозвілля та відпочинку Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради.

                                  

Впродовж 20-ти днів вихованці, в тому числі і діти з числа внутрішньо переміщених осіб, брали участь у пізнавальних квестах, навчальних екскурсіях та подорожах, мистецьких пікніках, конкурсах малюнків, змаганнях та веселих стартах, челенджах та фотосесіях.

 

З дітьми працювали професійні педагоги Центру творчості дітей та юнацтва, які дбали про те, щоб їм було цікаво, комфортно і весело…

 

Сьогодні, 20 червня, з нагоди закриття мистецького табору, юні хлопчики і дівчатка влаштували справжнє незабутнє патріотичне дійство, демонструючи свої таланти.

 

Патріотичні пісні, вірші про Україну, дефіле у вишиванках та ще багато іншого – як свідчення любові до Батьківщини її таких ще юних громадян.

 

Дітки ділились своїми спогадами та враженнями про відвідини табору під час «відкритого мікрофону» та отримали пам’ятні подарунки.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь