Сокирянському вищому професійному училищу – 60!

Дата: 23.06.2023 16:32
Кількість переглядів: 157

З нагоди пам’ятної дати на учнівському подвір’ї закладу освіти зібралися педагогічний та учнівський колективи училища на чолі із керівником Іваном Бужаком, аби повідати історію ВПУ та вшанувати пам'ять полеглих Героїв і подякувати захисникам за можливість працювати та здобувати знання у цей важкий час.

 

Гостями стали Сокирянський міський голова Василь Козак, голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, секретар міської ради Любов Степаненко, директор Сокирянського вищого професійного училища 2002-2014 років Петро Ширінга, директор Кельменецького професійного ліцею Ярослав Чура, директор Ставчанського професійного ліцею Віктор Петрушка, директор ТОВ «Агрофрукт», голова наглядової ради Сокирянського ВПУ Віталій Ладан.

 

Розпочався захід із покладання квітів до меморіальної дошки  Степану Загребельному та куточка пам’яті про всіх загиблих Героїв – випускників Сокирянського вищого професійного училища…. 

 

«Приємно, що саме на теренах Сокирянщини – є справжня кузня робітничих кадрів, яка вже протягом 60 років  дає путівку в життя сотням юнаків і дівчат. За ці роки у стінах училища здобули професію понад 10 000 студентів, які стали кваліфікованими фахівцями та працюють у різних сферах життя. Багато вихованців закладу нині захищають українську землю від ворога, багато працюють над відновленням економіки та аграрного сектору» - зазначив міський голова Василь Козак.

 

Про те, що здобувати виробничі професії нині  престижно, адже вони завжди є затребуваними та найбільш необхідними, особливо в умовах сьогодення говорив голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, побажавши учням стати успішними та найкращими в обраній професії.

 

Василь Козак та Олександ Янчак вручили відзнаки Сокирянської міської та Дністровської районної рад викладачам Сокирянського вищого професійного училища.

 

Учні Сокирянського ВПУ є неодноразовими переможцями районних та обласних олімпіад, лауреатами та дипломантами районних, обласних та всеукраїнських фестивалів і конкурсів. Тож у цей знаковий для закладу освіти день, директор училища Іван Бужак відзначив грамотами кращих вихованців та їх наставників.

 

В ході заходу кожен охочий міг долучитись до благодійного ярмарку «Наша сила в єдності», придбавши продукцію, яку створили учні спільно зі своїми керівниками. Виручені кошти спрямують на потреби Збройних сил України.

 

За 60-річну історію розвитку і перетворень, в училищі відбулось чимало змін. Відкривались нові спеціальності, розвивались підрозділи, змінювалися учні, викладачі, адміністрація… та незмінним залишається прагнення до ще більшого розвитку!

 

Тож бажаємо Сокирянському вищому професійному училищу нових здобутків у різних сферах діяльності під мирним небом України!  Успіхів!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь