На Сокирянщині створили новий привабливий туристичний магніт

Дата: 03.07.2023 16:46
Кількість переглядів: 142

Перелік туристично привабливих об'єктів Сокирянщини поповнився ще однією локацією – туристичним магнітом під назвою «Гойдалка мрій», встановленим в урочищі «Гостра скеля», що в селі Ломачинці, звідки відкривається дивовижна панорама на мальовничі береги річки Дністер.

 

Ідея створення локації, яка належить міському голові Василю Козаку, виникла ще у 2021 році. В той же час за кошти місцевого бюджету було виготовлено саму конструкцію. Однак, встановити її так і не випало нагоди.

 

У придбанні будівельних матеріалів для монтажу та встановлення «Гойдалки мрій» посприяв молодий підприємець з села Романківці Богдан Гандзій.

Допомогу у встановленні та виконанні монтажних робіт надали працівники будинку народної творчості та дозвілля міста Сокиряни, начальник відділу культури і спорту міської ради Євген Пленгей, а також небайдужі жителі громади.

 

В найближчій перспективі - на території, де встановлено туристичну локацію, планується облаштувати місця для відпочинку туристів та встановити камери відеонагляду.

 

Сподіваємось, що «Гойдалка мрій» стане місцем, яке приносить мир та спокій  душі відвідувачів, а спільна для всіх українців мрія – Перемога, вже зовсім скоро здійсниться.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь