На Сокирянщині створили новий привабливий туристичний магніт

Дата: 03.07.2023 16:46
Кількість переглядів: 138

Перелік туристично привабливих об'єктів Сокирянщини поповнився ще однією локацією – туристичним магнітом під назвою «Гойдалка мрій», встановленим в урочищі «Гостра скеля», що в селі Ломачинці, звідки відкривається дивовижна панорама на мальовничі береги річки Дністер.

 

Ідея створення локації, яка належить міському голові Василю Козаку, виникла ще у 2021 році. В той же час за кошти місцевого бюджету було виготовлено саму конструкцію. Однак, встановити її так і не випало нагоди.

 

У придбанні будівельних матеріалів для монтажу та встановлення «Гойдалки мрій» посприяв молодий підприємець з села Романківці Богдан Гандзій.

Допомогу у встановленні та виконанні монтажних робіт надали працівники будинку народної творчості та дозвілля міста Сокиряни, начальник відділу культури і спорту міської ради Євген Пленгей, а також небайдужі жителі громади.

 

В найближчій перспективі - на території, де встановлено туристичну локацію, планується облаштувати місця для відпочинку туристів та встановити камери відеонагляду.

 

Сподіваємось, що «Гойдалка мрій» стане місцем, яке приносить мир та спокій  душі відвідувачів, а спільна для всіх українців мрія – Перемога, вже зовсім скоро здійсниться.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь