Для комунального некомерційного підприємства «Сокирянська стоматологія» затверджено прейскурант на платні медичні послуги

Дата: 06.07.2023 14:50
Кількість переглядів: 171

Відповідне рішення прийняли депутати Сокирянської міської ради в ході двадцять восьмої сесії Сокирянської міської ради восьмого скликання.

 

Новий прейскурант затвердили у зв’язку із збільшенням ціни на медикаменти, витратні матеріали та враховуючи інші витрати, які спрямовуються на забезпечення належної організації роботи установи.

 

Оновлені тарифи депутати міської ради затверджують щорічно, а ціни формуються в залежності від витрат лікувальної установи. Необхідність прийняття рішення також викликана й тим, що з 01 квітня 2023 року Національна служба здоров'я України припинила  оплату послуг з надання невідкладної стоматологічної допомоги дорослому населенню.

 

Як пояснює директор комунального некомерційного підприємства «Сокирянська стоматологія» Людмила Макарова, у квітні 2023 року Національна служба здоров’я припинила оплату послуг з надання невідкладної стоматологічної допомоги дорослому населенню. Людмила Ігорівна зазначає, що фахівцями КНП «Сокирянська стоматологія» за період 2022 року надано послуг у сфері стоматології майже 7000 громадян, з них – близько 2000 – діти. Раніше за одного такого пацієнта заклад отримував 130 гривень компенсації від Національної служби здоров'я. Оплачувати ці послуги з місцевого бюджету немає можливості. Відтак, КНП «Сокирянська стоматологія» необхідно організувати діяльність підприємства таким чином, аби самостійно себе забезпечувати.

 

Перелік та тарифи на платні послуги у КНП «Сокирянська стоматологія» можна переглянути за посиланням: https://sokyryanska-gromada.gov.ua/medicina-15-14-36-21-06-2016/

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь