Днями на базі державної установи Сокирянська виправна колонія №67 відбулись планові заняття інспекторів-кінологів зі службовими собаками

Дата: 06.07.2023 16:39
Кількість переглядів: 153

Відділення служби кінологів на базі державної установи Сокирянська виправна колонія №67  працює вже багато років. Наразі, в розпліднику тварин державної установи перебуває 14 собак, які готуються до роботи з охорони об'єкта, недопущення надзвичайних подій пов’язаних із втечею засуджених з-під варти, пошуку та вилучення наркотичних та психотропних речовин.

 

Нещодавно, власними силами працівників установи за вагомої підтримки небайдужих благодійників, було здійснено ремонт розплідника службових собак, облаштовано приміщення для постійного утримання тварин, приміщення для приготування їжі, утримання молодих особин, смуги перешкод для тренування службових чотирилапих.

 

Варто зауважити, що на базі установи створено належні умови для навчання та утримання тварин, однак, як зауважує керівник державної установи Сокирянська виправна колонія №67 Геннадій Мартинюк, наразі існує потреба у фахівцях-кінологах, які будуть працювати, молодших інспекторах  – кінологах -  до роботи в структурному підрозділі державної установи.

 

Днями для забезпечення та підтримки належного рівня ізоляції охороняючого об’єкту та недопущення надзвичайних подій пов’язаних із втечею засуджених з-під варти, а також, враховуючи сучасні виклики суспільно-політичного характеру чи воєнної загрози – на базі розплідника службових собак, в державній установі Сокирянська виправна колонія №67 відбулись планові заняття інспекторів-кінологів зі службовими собаками.

 

З роботою державної установи в даному напрямку ознайомились Сокирянський міський голова Василь Козак та перший заступник міського голови Іван Гангал.

 

Під час занять було проведено оцінку підготовки закріплених службових собак та ступеня їх натренованості. Особлива увага зверталась на підготовленість тварин до затримання порушника та слідовій роботі, своєчасного виявлення слідів порушників у заборонених зонах, а також роботи на виявлення наркотичних та психотропних речовин.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь