У селі Ломачинці облаштовано дорогу до місцевого кладовища

Дата: 06.07.2023 16:39
Кількість переглядів: 153

 

Фахівцями комунального підприємства «Сокиряни - благоустрій» здійснено облаштування відрізку дороги комунальної власності, яка веде до місцевого кладовища. Даний напрямок був причиною неодноразових звернень громадян села, зокрема стосовно неналежного стану дороги.

 

Відтак, для того, аби жителям села було зручно відвідувати місцеве кладовище, де також поховані Герої російсько-української війни, прийняторішення здійснити ремонт зазначеної ділянки. Зокрема, дорогу усипано піщано-гравійною сумішшю та прогрейдеровано. До робіт з улаштування автошляху комунальної власності окрім фахівців КП «Сокиряни-благоустрій» долучились небайдужі жителі села Ломачинці, яким висловлюємо слова щирої вдячності.

 

Окрім того, здійснено грейдерування дороги до урочища «Гостра скеля», яке знаходиться у селі Ломачинці. Адже цей об’єкт став одним із улюблених місць відпочинку місцевих жителів, а також туристів.

 

Проведення таких ремонтних  робіт виявило той факт, що польові дороги у селі мають ширину 2.5-2.7 м, що не відповідає визначеним стандартам - 4 метри. Така обставина створює незручності для руху автотранспорту, особливо сільськогосподарської техніки. Все це є наслідком неправильного розмежування землі та потребує виправлення.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь