За дорученням Сокирянського міського голови Василя Козака дітям загиблих захисників України буде виготовлено паспорти громадянина України для виїзду за кордон

Дата: 10.07.2023 16:46
Кількість переглядів: 161

 Як пояснює міський голова Василь Козак, наразі існує багато можливостей за рахунок міжнародних організацій та благодійних фондів, а також вітчизняних благодійних організацій, направити діток для відпочинку та оздоровлення на території іноземних держав. «Однак, коли ми почали працювати в даному напрямку, то виявилось, що багато діток наших захисників не мають закордонного паспорта» - додає Василь Васильович.

«Я вважаю, що виготовити паспорти діткам – це найменше, що ми можемо зробити для сімей загиблих захисників» - зауважує міський голова.

Відтак, 29 дітей Сокирянської міської територіальної громади із сімей загиблих захисників України подали документи до Центру надання адміністративних послуг (Центр.Дія) для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

У визначені законодавством терміни документи будуть виготовлені. Кошти на оплату послуг з виготовлення паспортів спрямовано з бюджету Сокирянської міської територіальної громади.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь