З робочим візитом Сокирянську територіальну громаду відвідала директор Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації Ольга Ходоба

Дата: 12.07.2023 12:54
Кількість переглядів: 168

В рамках робочого візиту, спільно з міським головою Василем Козаком та секретарем виконавчого комітету Аурікою Мойсеєнко, Ольга Ігорівна відвідала КНП «Сокирянська лікарня». Зокрема, ознайомилась з роботою стаціонарних відділень – акушерсько-гінекологічного блоку, дитячого соматичного відділення, відділення гемодіалізу та приймального відділення медичної установи.

Окрім того, Ольга Ходоба побувала у комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Сокирянської міської ради, який  є комплексним закладом соціального захисту населення, структурні підрозділи якого проводять соціальну роботу та надають соціальні послуги особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення, або перебувають у складних життєвих обставинах.

Зокрема, Ольга Ігорівна відвідала приміщення, які планується облаштувати для розміщення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі (з «кризовою кімнатою»), а також притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Наразі питання облаштування просторів для надання допомоги та розміщення осіб, які постраждали від домашнього насильства, є надзвичайно актуальним та необхідним. Окрім ремонту приміщень, необхідно також створити умови для проживання, навчання, розвитку та реабілітації громадян, які зазнали насильства в сім'ї.

Відтак, Сокирянська міська рада, за підтримки Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністраці, активно працює над пошуком донорів, які допоможуть у реалізації цього вкрай важливого проекту на теренах Сокирянської громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь