З робочим візитом Сокирянську територіальну громаду відвідала директор Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністрації Ольга Ходоба

Дата: 12.07.2023 12:54
Кількість переглядів: 163

В рамках робочого візиту, спільно з міським головою Василем Козаком та секретарем виконавчого комітету Аурікою Мойсеєнко, Ольга Ігорівна відвідала КНП «Сокирянська лікарня». Зокрема, ознайомилась з роботою стаціонарних відділень – акушерсько-гінекологічного блоку, дитячого соматичного відділення, відділення гемодіалізу та приймального відділення медичної установи.

Окрім того, Ольга Ходоба побувала у комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Сокирянської міської ради, який  є комплексним закладом соціального захисту населення, структурні підрозділи якого проводять соціальну роботу та надають соціальні послуги особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення, або перебувають у складних життєвих обставинах.

Зокрема, Ольга Ігорівна відвідала приміщення, які планується облаштувати для розміщення денного центру соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі (з «кризовою кімнатою»), а також притулку для осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.

Наразі питання облаштування просторів для надання допомоги та розміщення осіб, які постраждали від домашнього насильства, є надзвичайно актуальним та необхідним. Окрім ремонту приміщень, необхідно також створити умови для проживання, навчання, розвитку та реабілітації громадян, які зазнали насильства в сім'ї.

Відтак, Сокирянська міська рада, за підтримки Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної військової адміністраці, активно працює над пошуком донорів, які допоможуть у реалізації цього вкрай важливого проекту на теренах Сокирянської громади.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь