Йому судилось прожити лише 22 роки …

Дата: 18.07.2023 17:22
Кількість переглядів: 99

Завжди усміхнений, привітний, він ладен був допомогти кожному… Ніколи не залишався осторонь … Мав багато друзів, бо сам був хорошим другом – захисник України, михалківчанин Іван Анатолійович Грамчук, якого сьогодні, 18 липня, скорботна Сокирянська громада провела в останню дорогу.

Віддати шану молодому військовослужбовцю пришли рідні, близькі, друзі, однокласники, побратими, перший заступник міського голови Іван Гангал, представники Другого відділу Дністровського РТЦК та СП, староста Михалківського старостинського округу Анатолій Білоткач, небайдужі громадяни.

«На превеликий жаль, так склалася доля, що життєва дорога нашого земляка обірвалась зовсім рано. Він ще стільки всього не встиг втілити у життя… І які б зараз ми не вимовляли слова, які б не проголошували промови, ніщо не зможе замінити батьку, бабусям, дівчині, друзям, рідну і близьку людину. Сьогодні разом з вами сумує вся Сокирянщина, Буковина та Україна. Сьогодні ми з вами низько схиляємо голови перед загиблими хлопцями, патріотами, захисниками Вітчизни» - звернувся перший заступник міського голови Іван Гангал, висловивши щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Родичам воїна Івана Грамчука вручено Лист пошани та скорботи Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського, на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ. Президент схиляється перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна, чинами якого уславлений Володимирів Тризуб.

Свого часу Іван Грамчук ніс службу у «гарячих точках» фронту та самовіддано і мужньо обороняв Україну від російської навали, обороняв кожного з нас…

Низько вклоняємось та дякуємо за захист!

Спи спокійно, Герою!

Навіки в пам’яті! Навіки в серцях!

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь