Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській міській раді

Дата: 24.07.2023 16:04
Кількість переглядів: 128

Сьогодні, 24 липня, під головуванням Сокирянського міського голови Василя Козака, відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при Сокирянській міській раді. Участь в роботі взяли заступник міського голови Оксана Бабій, староста Коболчинського старостинського округу Іван Яхневич, керівники профільних структурних підрозділів міської ради та структур громади.

 

Комісією розглянуто питання про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів неповнолітній дитині, яка наразі проживає у громаді та належить до категорії внутрішньо переміщених осіб.

 

Нагадаємо, що статус надається органом опіки та піклування за задекларованим/зареєстрованим місцем проживання/перебування дитини як внутрішньо переміщеної особи, за місцем звернення, якщо місце проживання/перебування дитини не задеклароване/ не зареєстроване або задеклароване/зареєстроване на території, на якій ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованій Російською Федерацією, або за місцем виявлення такої дитини місцевими органами виконавчої влади та/або органами місцевого самоврядування.

 

Окрім того, члени комісії розглянули питання щодо встановлення опіки над дитиною сиротою та щодо надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна від імені малолітньої дитини.

 

За результатами роботи, комісією ухвалено рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей. Розглянуті питання будуть винесені на чергове засідання виконавчого комітету.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь