Сокирянську громаду відвідав представник Угорської екуменічної служби допомоги

Дата: 01.08.2023 17:39
Кількість переглядів: 161

Сьогодні, 01 серпня, на Сокирянщині побував представник Угорської екуменічної служби допомоги – пан Дмитро. Спільно із Сокирянським міським головою Василем Козаком, секретарем міської ради Любов’ю Степаненко, керуючою справами виконавчого комітету Аурікою Мойсеєнко, керівником Громадської організації «Пошук інновацій» Інною Яцишеною обговорили реалізовані на території Сокирянскої громади проєкти, спрямовані на підтримку внутрішньо переміщених осіб, та розглянули можливі напрямки подальшої співпраці для підтримки сімей полеглих захисників України, які мешкають у громаді та організації належних умов проживання громадян, які прибули на Сокирянщину із зони проведення бойових дій.

 

Екуменічна служба допомоги цьогоріч надала для центрів колективного проживання внутрішньо переміщених осіб, які розташовані на території Сокирянської громади, вкрай потрібне та компактне обладнання. Тож представник організації спільно із міським головою Василем Козаком та керівником Громадської організації «Пошук інновацій» Інною Яцишеною відвідали тимчасовий прихисток для проживання внутрішньо переміщених осіб у селі Коболчин, де розміщено один із наданих пристроїв.

 

Окрім того, пан Дмитро побував у музеї пам’яті  подій російсько-української війни.

 

Представник екуменічної служби запевнив, що, за можливості, найбільш актуальні проекти, обговорені в ході сьогоднішньої зустрічі, буде розглянуто. Міський голова Василь Козак подякував гостю за співпрацю та підтримку в такий нелегкий для нашої країни час.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь