Загинув за вільне життя України: у Сокирянах попрощались із Героєм Андрієм Бабінським…

Дата: 11.08.2023 16:45
Кількість переглядів: 125

Старший солдат, парамедик Андрій Бабінський був турботливим сином, хорошим братом, коханим нареченим, найкращим другом, вірним побратимом та доброю, порядною людиною… У нього було багато цікавих ідей, які він вже ніколи не реалізує, бо лютий ворог безжалісно відібрав його молоде життя, сповнене планів, мрій та надій…

 

Сьогодні, 11 серпня, краяни проводжали воїна в останню дорогу… Опісля прощання вдома, на території Меморіального комплексу в місті Сокиряни відбувся траурний мітинг…

 

Попрощатись із Героєм у цей скорботний день прийшли рідні, близькі, друзі, товариші, колеги, побратими, однокласники, вчителі,  керівництво міської ради, представники Другого відділу Дністровського РТЦК та СП, небайдужі громадяни – жителі міста Сокиряни та довколишніх сіл та міст.

 

Зі словами співчуття та підтримки до родини загиблого військовослужбовця звернулась заступник міського голови Оксана Бабій.

 

«Життя Андрія Бабінського було насиченим. Він розвивав українську науку, створював громадські проекти, серед яких і славнозвісний Мегамарш у вишиванках, володів багатьма талантами, був учасником Революції Гідності та самовіддано захищав Україну від ворога. На превеликий жаль, війна дійсно забирає найкращих… Забирає цвіт нашої нації: молодих, розумних, відважних, кмітливих та талановитих… Саме таким був наш земляк Андрій Бабінський. Спи спокійно, Андрію! Твоя мрія обов’язково здійсниться!» - зазначила Оксана Бабій.

 

Про Героя Андрія Бабінського, як про непересічну талановиту особистість говорив і його друг Андрій Савчук: «Андрій був тим натхненником і тим символом, який справді зробив нас тими ким ми є. В першу чергу – українцями, а далі кожен додасть своє… В кожної нації є люди, які здійснюють поступ: історичний, економічний, культурний… Таких людей прийнято називати світочами. Саме таким світочем був Андрій Бабінський. Саме Андрій, через свою цілеспрямованість, зробив українську вишиванку справжнім брендом. Коли через десять років тисячі людей не лише в столиці, а й в усіх українських містах та за кордон виходили на Мегамарш у вишиванках, ти розумієш наскільки багато людина зробила…».

 

Андрія Бабінського поважали і цінували, дослухалися і підтримували… Він був справжнім патріотом своєї землі…

 

Пішовши захищати Україну від ворогів у «гарячих точках», Андрій одного разу, ніби передчуваючи, поділився зі своїми друзями: «якщо зі мною щось станеться, хай над просторами Сокирянщини пролунає пісня…».

 

Бажання Героя, який «любив всіх, та найбільше любив Україну», виконали…

 

Спочивай з Богом, воїне!

Твої побратими обов’язково за тебе помстяться!

 

Вічна пам'ять, слава і шана захиснику України Андрію Бабінському!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь