У Сокирянській громаді відбулися «Діалоги Перемоги»

Дата: 16.08.2023 11:54
Кількість переглядів: 238

15 серпня на базі Сокирянського історичного музею відбулась зустріч активної молоді громади у межах реалізації проекту «Діалоги Перемоги». В діалоговому заході взяли участь члени Молодіжної ради при Сокирянській міській раді, працівники відділу культури і спорту та відділу освіти, педагоги опорного закладу «Романковецький ліцей ім. К.Ф. Поповича», учні Сокирянського ліцею, активні та цілеспрямовані юні жителі громади.

 

В ході зустрічі обговорили молодіжні програми для територіальних громад, розробляли ідеї для розвитку молодіжної політики та її впливу, приділили увагу темі участі молоді і внеску Молодіжної ради у повоєнне відновлення країни, а також внеску у захист та збереження молодіжної політики та інфраструктури.

 

Кожен учасник мав можливість висловити свою думку, внести пропозиції та проявити ініціативу в обговороненні поданих тем.

 

Проєкт впроваджується ГО «Молодіжна платформа» у рамках проєкту ПРООН "Підтримка громадянського суспільства та молоді", що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь