З 15 серпня по 30 вересня 2023 року на Буковині заборонено ловити раків

Дата: 18.08.2023 09:35
Кількість переглядів: 73

 

В період з 15 серпня  2023 року по 30 вересня  2023 року встановлюється заборона на вилов раків в рибогосподарських водних об’єктах у районі діяльності Чернівецького рибоохоронного патруля. Про це йдеться на офіційному вебсайті відомства.

Детальніше з наказом Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Чернівецькій області можна ознайомитись за посиланням: https://chnv.darg.gov.ua/files/14/rak%202023.pdf

За вилов раків під час заборони передбачено покарання від адміністративного штрафу до кримінальної відповідальності. Крім того, порушнику доведеться сплатити збитки у розмірі 3 332 грн за кожного виловленого рака.

Заборону встановлено з метою забезпечення охорони цього виду водних біоресурсів під час їх природного відтворення, створення сприятливих умов для виношування ікри та збільшення запасів у водоймах.

Чернівецький рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства України.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь