Сокирянську громаду відвідав народний депутат України Валерій Божик та голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко

Дата: 18.08.2023 15:14
Кількість переглядів: 159

Питання завершення будівництва другої черги житлового 20-квартирного будинку для сімей працівників  та ветеранів Державної установи «Сокирянська виправна колонія (№67)» обговорено в ході візиту народного депутата України, заступника голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Валерія Божика та голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка до Сокирянської міської територіальної громади. Спільно з міський головою Василем Козаком та начальником ДП «Сокирянська виправна колонія №67» Геннадієм Мартинюком було відвідано об'єкт будівництва.

 

Зокрема, йшлося про особливості процедури здачі об'єкта в експлуатацію, видачі працівникам державної установи «Сокирянська виправна колонія (№67)», які перебувають на відомчому квартирному обліку,  ордерів на квартири, визначення блансоутримувача та розпорядника майна відповідно до норм законодавства.

 

Вказана споруда є одним із довгобудів міста Сокиряни. Як уже повідомлялось раніше, за сприяння заступників Міністра юстиції України Олександра Банчука та Олени Висоцької у другій половині 2021 року роботи на об'єкті були відновлені. За попередніми підрахунками фахівців, повністю завершити другу чергу багатоквартирного відомчого будинку планувалось в першому півріччі 2022 року, однак, з початком повномасштабного вторгнення росії, ремонтні роботи було призупинено.

 

Наразі, на об'єкті необхідно завершити внутрішні ремонтні роботи, підведення систем комунікацій та благоустрій прибудинкової території.

 

Окрім того, Валерій Божик та Олексій Бойко спільно з міським головою Василем Козаком відвідали Центр надання адміністративних послуг (ЦентрДії) Сокирянської міської ради. Під час зустрічі обговорено проблемні питання, які виникають в ході функціонування підрозділу з надання послуг МВС. Зокрема, йшлося про особливості процедури надання послуги з перереєстрації вживаних транспортних засобів без висновку експерта.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь