Фахівці служби у справах дітей Сокирянської міської ради відвідали сім'ї громади, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах

Дата: 28.08.2023 17:20
Кількість переглядів: 79

Фахівці служби у справах дітей Сокирянської міської ради відвідали сім'ї громади, які з різних причин опинились у складних життєвих обставинах.

Працівники профільного підрозділу надали для потреб родин продукти харчування, солодощі,  а також засоби особистої гігієни. Загалом було відвідано близько 20 сімей, в яких виховується 58 дітей.

В ході візиту фахівці поспілкувались з батьками та ознайомились з умовами, які створені для навчання та виховання дітей. Батькам було наголошено на необхідності неухильного забезпечення права дітей на здобуття загальної середньої освіти, а також виконання обов'язків щодо їх виховання.

Як зауважують працівники служби у справах дітей, з вересня по жовтень проводитиметься Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Метою заходу є  виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року, вжиття заходів для повернення їх до навчання, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням. Відтак, батьків було попереджено про відповідальність, яка передбачена законодавством за порушення права дітей на освіту.

 

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь