Розвиток та створення належних умов для навчання підростаючого покоління

Дата: 05.09.2023 14:30
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Такою залишається незмінна позиція Сокирянського міського голови Василя Козака. Тож питанням галузі освіти міською радою приділяється значна увага.

Про підсумки роботи задля майбутнього підростаючих поколінь говорили в ході форуму освітян громади, який днями відбувся у міській раді.

В ході зустрічі міський голова Василь Козак зазначив, що попередній навчальний рік був важким, та все ж таки для освітньої сфери вдалось зробити чимало.

Зокрема, за кошти місцевого бюджету, у 2023 році  здійснено капітальний ремонт покрівель Вітрянської та Коболчинської гімназій, оновлено накриття закладу дошкільної освіти «Суничка» села Василівка, відремонтовано тепломережу у Грубнянському навчально-виховному комплексі та спортивну залу Василівського ліцею. На ці потреби із місцевого бюджету було спрямовано близько 4 млн. грн.

«Звичайно це важко порівняти з видатками і роботами, які ми проводили минулими роками, однак ми все-таки працюємо над покращенням матеріально-технічної бази освітніх установ громади» - зазначив міський голова. «До кінця поточного року плануємо також здійснити капітальний ремонт покрівлі опорного закладу «Сокирянський ліцей №1» - додав Василь Васильович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь