Освітяни обговорили актуальні питання галузі освіти громади

Дата: 26.09.2023 17:31
Кількість переглядів: 94

Сьогодні, 26 вересня, за участю міського голови Василя Козака, секретаря міської ради Любові Степаненко, начальника відділу освіти Галини Рябко, на базі опорного закладу «Романковецький ліцей ім. академіка К.Ф. Поповича» відбулась нарада відділу освіти спільно з директорами закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади.

 

В ході зустрічі обговорили низку актуальних питань освітньої галузі.

 

Зокрема, мова йшла про стан підготовки навчальних закладів до опалювального сезону у 2023/2024 навчальному році, здійснення контролю за відвідуванням учнями шкільних занять. 

 

За повідомленням фахівців відділу освіти міської ради, до навчального процесу у поточному навчальному році приступили всі здобувачі загальної середньої освіти, які проживають у громаді.

 

«Цей навчальний рік, як і попередній, буде складним. Однак, ми маємо докласти всіх зусиль, аби діти продовжували повноцінно здобувати знання» - зазначив міський голова Василь Козак.

 

Обговорили освітяни і організацію атестації педагогічних працівників та моніторингу рівня навчальних досягнень з предметів у 2023/2024 навчальному році.

 

Під час наради начальник відділу освіти Галина Рябко вручила Подяки відділу з нагоди 20-річчя роботи на посаді директора керівнику опорного закладу «Романковецький ліцей ім. академіка К. Ф. Поповича» Валерію Михайловичу Степаненку та з нагоди 31-річчя із часу займаної посади – завідувачу Лопатівської початкової школи Світлані Миколаївні Якубенко.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь