Психосоціальна підтримка ветеранів війни та членів сімей полеглих Героїв – як одна із важливих ланок роботи для допомоги

Дата: 25.10.2023 09:41
Кількість переглядів: 152

У межах проведення виїзних заходів в напрямку реалізації психосоціальної підтримки для ветеранів війни та членів їх сімей із Сокирянської громади, Департаментом соціального захисту населення Чернівецької ОВА cпільно з чернівецьким хабом Міжнародної організації з міграції (МОМ) було організовано психологічний ретрит у місті Чернівці.

 

Ветерани війни та члени родин полеглих і зниклих безвісти Героїв мали змогу відвідати кінний клуб, покататися верхи на конях, погодувати їх, отримати позитивні враження та задоволення від контакту з тваринами.

 

Психологи впевнені, що користь верхової їзди полягає в одночасному фізичному та психологічному впливах на організм людини та допомагає позбутися емоційної напруги.

 

Окрім того, в межах проведення поїздки, ветерани, члени їхніх сімей та родичі полеглих захисників побували у Резиденції митрополитів Буковини та Далмації, де для них було проведено екскурсію пам’яткою архітектури з подальшим обговоренням отриманих вражень із фахівцями команди психічного здоров'я та психо-соціальної підтримки МОМ.

 

Соціальний супровід у межах виїзного заходу забезпечили працівники профільних служб Сокирянської міської ради.

 

Дякуємо Міжнародній організації з міграції в Україні за турботу та підтримку! В ці важкі часи наші ветерани та члени їхніх родин потребують особливої уваги. Наше завдання допомагати та підтримувати кожного з них!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь