Скорботна Сокирянська громада попрощалась зі своїм Героєм-захисником…

Дата: 31.10.2023 16:00
Кількість переглядів: 153

Старшого солдата Анатолія Михайловича Харабару в останню дорогу провели у селі Шебутинці.

 

Вздовж дороги додому із живими квітами та прапорами мужнього воїна проводжали жителі краю: від зовсім юних до людей поважного віку, стоячи навколішки та дякуючи за подвиг, здійснений в ім’я миру та вільного і щасливого майбутнього України.

 

Віддати шану Герою, який загинув під час оборони Батьківщини на Запорізькому напрямку, прийшли чимало людей. Серед них – рідні, близькі, друзі, сусіди, однокласники, бойові побратими, представники місцевої влади, духовенство, представники Другого відділу Дністровського РТЦК та СП, небайдужі громадяни.

 

«Судячи з відгуків про Анатолія Михайловича від його односельчан, можемо з впевненістю сказати, що він дійсно був одним з найкращих.  Завжди готовий щиро підтримати та допомоги, не цурався ніякої роботи та завжди спочатку дбав про інших. Вірний своїм принципам він залишався  і на фронті… Допоки підступний ворог не відібрав його життя…» - зазначив перший заступник міського голови Іван Гангал та висловив співчуття родині загиблого захисника.

 

Звернувся до найближчих людей Анатолія Харабари і староста округу Віталій Чорний.

 

Про полеглого воїна, як про вірного друга, товариша, готового завжди прийти на допомогу, говорили і його побратими…

 

Начальник Другого відділу Дністровського РТЦК та СП Іван Серебрянський вручив Лист пошани та скорботи Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського рідним Анатолія Харабари, дякуючи за жертовне служіння в лавах ЗСУ.

 

Втрата сина, чоловіка, батька, брата, друга… - навіки залишиться незагоєною раною найближчих та тих, хто знав Анатолія Харабару… Незагоєною вона залишиться і у кожного жителя громади, Буковини та всієї України… Кращі сини та доньки віддають життя за Україну та її громадян, подвиг яких не маємо права забути…

 

Небесним янгологом-охоронцем для своїх рідних і кожного з нас тепер став і хоробрий воїн Анатолій Харабара…

 

Вічна пам'ять!

Вічна шана!

 

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь