В межах проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, працівники Дністровського РВ Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області завітали до опорного закладу «Сокирянський ліцей №1»

Дата: 08.11.2023 16:06
Кількість переглядів: 80

В межах проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, працівники Дністровського РВ Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області завітали до опорного закладу «Сокирянський ліцей №1».

Під час зустрічі із школярами вогнеборці нагадали дітям  основні правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, правила проведення евакуації, як діяти під час сигналу «Повітряна тривога», що робити, якщо у приміщенні сталася пожежа та правила користування побутовими, газо- та електроприладами.

Для того, щоб вкрай важлива інформація залишалася у пам’яті надовго, рятувальники вручали здобувачам освіти пам’ятки, в яких вказано номер телефону Служби порятунку, а також інформацію щодо правильних дій у разі виникнення пожежі та надзвичайної ситуації.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь