Тимчасово виконуючим обов'язки начальника Другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначено підполковника Сергія Анатолійовича Горбишена.

Дата: 20.11.2023 15:52
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

До цього часу Сергій Горбишен обіймав посаду заступника начальника Дністровського РТЦК та СП.

З метою організації роботи з військового обліку громадян, сьогодні, 20 листопада, відбулась зустріч Сергія Горбишена, Сокирянського міського голови Василя Козака, першого заступника міського голови Івана Гангала, голови Вашковецької територіальної громади Івана Янка, старост та фахівців, які відповідають за ведення військового обліку в старостинських округах Сокирянської територіальної громади.

В ході зустрічі обговорено питання співпраці в напрямку систематизації картотеки військовозобов'язаних, зокрема що стосується уточнення даних. З метою актуалізації військово-облікових даних видано відповідне розпорядження начальника Дністровського РТЦК та СП, яке підлягає опрацюванню Другим відділом Дністровського РТЦК та СП у співпраці з працівниками старостинських округів громади. Йшлося також про проведення приписки до призовних дільниць, яка проводиться щороку впродовж січня – березня.

Наголошено на необхідності проведення інформаційно - роз'яснювальної роботи серед населення щодо порядку проведення призову громадян на військову службу, категорій громадян, які, відповідно до норм чинного законодавства, мають право на відстрочку тощо.

Зауважено, що громадяни віком від 18 до 27 років, за винятком окремих категорій, визначених законодавством, не підлягають призову. Однак, якщо військовозобов'язані мають бажання проходити військову службу, вони мають таку можливість уклавши контракт.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь