Під головуванням міського голови Василя Козака відбулась тридцять третя сесія Сокирянської міської ради восьмого скликання

Дата: 21.12.2023 17:23
Кількість переглядів: 93

На пленарне засідання прибули 24 депутати.

 

Участь у роботі взяли голова Дністровської районної ради Олександр Янчак, секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій, керуюча справами виконавчого комітету Ауріка Мойсеєнко, старости округів громади, керівники окремих структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

 

Перед початком розгляду питань порядку денного присутні вшанували пам’ять Героїв російсько-української війни, які полягли за Україну.

 

На засідання було винесено три десятки проєктів рішень, які стосувались різних сфер життєдіяльності громади.

 

Зокрема, народні обранці підтримали питання про присвоєння звання «Почесний громадянин Сокирянщини», обговорили виконання плану роботи міської ради на 2023 рік та затвердили його на 2024 рік. Окремо затверджено структуру та граничну чисельність апарату ради та її виконавчих органів. Варто зауважити, що до структури  Сокирянської міської ради входить 124 штатних одиниці. Фактично зайнято 111 посад. Сюди входять працівники виконавчого апарату міської ради, фахівці структурних підрозділів, старости та працівники старостинських округів громади.

Довідково: До утворення громади, функції, які належать до сфери управління Сокирянської міської ради, виконували понад 260 фахівців. В тому числі, 96 – фахівці Сокирянської районної державної адміністрації, 12 – фахівці Сокирянської районної ради, 100 – працівники сільських рад та сільських голів, 53 – працівники Сокирянської міської ради попереднього VІІ скликання.

 

Йшлося в ході сесії і про виконання деяких програм громади та затвердження їх на наступні роки. Зокрема, це Комплексна  програма соціальної підтримки окремих категорій громадян «Турбота»; Комплексна програма підтримки внутрішньо переміщених осіб; Програма підвищення якості національно-патріотичного виховання дітей та молоді; Програма роботи з обдарованою учнівською молоддю громади; Програма підтримки діяльності та забезпечення територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України, територіальної оборони ЗСУ, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, добровольчих формувань та інших підрозділів Збройних Сил України; Програма безпеки на території громади; Програма розвитку фізичної культури та спорту в громаді тощо.

 

Проголосували депутати і  за створення місцевої пожежної команди у селі Михалкове та затвердження містобудівної документації на території громади.

 

Окрему увагу приділено питанням зі сфери земельних відносин.

Заслухали народні обранці  і звіт міського голови про діяльність виконавчих органів ради у 2023 році та проголосували за бюджет Сокирянської міської територіальної громади на 2024 рік.

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь