Юні таланти Сокирянської громади стали переможцями та призерами 42-ї обласної виставки-конкурсу творчих робіт «Буковинський розмай»

Дата: 22.12.2023 14:36
Кількість переглядів: 95

Експозицію виставки-конкурсу робіт учнів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтва області розмістили в залі Центру культури «Вернісаж», що в місті Чернівці.

Оцінювали творчу працю юних обдарувань члени Національної спілки художників України.

В експозиції учні представили академічний рисунок, графіку, живопис, композицію, рекламний плакат, скульптуру, твори декоративно-ужиткового мистецтва, роботи виконані на пленері, портрети, твори на національно-патріотичну тематику, власні креативні пошуки.

Як зауважують організатори, цьогорічні твори вражали своєю яскравістю та різноманіттям, демонструючи високий рівень знань і вмінь учнів художніх шкіл та шкіл мистецтв.

Раді вітати наших юних талановитих дітей із чудовими здобутками!

Гран-прі виставки-конкурсу у Анастасії Колєсник, учениці 4 класу Сокирянської художньої школи, керівник - старша викладачка Ярова Валентина Борисівна.

У номінації  «Декоративно-ужиткове мистецтво» І місце здобула Міліса Звєрєва, учениця 4 класу Сокирянської художньої школи, керівник - Ярова Валентина Борисівна. Також у Міліси ІІ місце у номінації «За мотивами творчості Ольги Кобилянської», наставник -старша викладачка Скаженюк Лариса Миколаївна;

У номінації «Креатив» ІІ місце посіла Кароліна Ожеван, учениця 4 класу Сокирянської художньої школи, керівник - викладач Гонца Віктор Андрійович.

Щирі вітання переможцям, призерам та їх наставникам! Зичимо невичерпного натхнення, успіхів та нових здобутків під мирним небом України!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь