Громада попрощалась із Героєм Олександром Харабарою

Дата: 26.12.2023 17:18
Кількість переглядів: 91

Більше сотні людей – жителів адміністративного центру громади та довколишніх сіл, зібрались сьогодні на території Меморіального комплексу в місті Сокиряни, аби попрощатись та віддати шану захиснику України, своєму молодому Герою - Олександру Харабарі.

Найкращий єдиний син, хороший друг та товариш, ввічливий сусід та добрий однокласник і одногрупник, цікавий знайомий та надійний побратим – таким був Сашко Харабара, життя якого вороги відібрали на 24-му році життя…

Разом із матір’ю та батьком горює вся Сокирянщина та Україна…

«В Олександра були тисячі запланованих цілей, в його тілі – молодечий запал та розквіт життя, в ньому жили сотні мрій, які хотілось реалізувати, перед ним був світ з мільйонами можливостей, але …. Безжальний російський ворог позбавив його всього... Сашкові навіки 23. Тепер наш добрий, світлий земляк берегтиме рідних із небес» - зі словами глибокого співчуття звернулась заступник міського голови Оксана Бабій.

Згадували про Олександра як хорошу людину і викладачі Сокирянського вищого професійного училища.

«Сашко навчався за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва». Його любили не тільки одногрупники, а й викладачі. Олександр був добре вихованим, відповідальним та надзвичайно доброзичливим» - сказала голова профспілкового комітету Сокирянського вищого професійного училища Галина Глушко.

«Ми завжди не встигали сказати Сашкові… Зараз хочу звернутись до нього: Саша, коли нас треба було захистити, ти не ховався за чиїсь спини, ти один із перших, разом зі своїми побратимами, пішов нас захищати… Ти справжній Герой, ти наша гордість, пам'ять про тебе завжди житиме, для нас – ти живий…» - висловився сусід полеглого воїна Віктор Попоня.

Рідні і близькі, знайомі і друзі, товариші і побратими, сусіди і однокласники, одногрупники і педагоги, духовенство і вдячні земляки, представники місцевої влади та Другого відділу Дністровського РТЦК та СП, школярі і освітяни зі сльозами на очах з великим смутком і болем, проводжали Героя Олександра Харабару в останню земну путь…

Останній спочинок Сашко знайшов на Центральному кладовищі міста Сокиряни. Військовослужбовця поховали зі всіма військовими почестями.

Ще один молодий янгол тепер оберігатиме нас з неба…

Наш вічний біль і наш вічний спомин…

Спочивай з миром, воїне!

Низький уклін і вічна дяка!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь