До уваги!

Дата: 16.10.2023 14:38
Кількість переглядів: 55

В межах субгранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, громадська організація «Пошук інновацій» розпочинає реалізацію проєкту «Діємо заради допомоги».

 

Зокрема, в рамках програми, передбачено надання допомоги у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни, а також необхідних базових медичних препаратів.

 

Вказану гуманітарну підтримку можуть отримати внутрішньо переміщені особи (ВПО), а саме жінки з неповнолітніми дітьми, особи віком 65+, люди з особливими потребами, які проживають у Сокирянській громаді.

 

Публікація підготовлена в рамках суб-гранту проєкту ЕU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа100 відсотків життя Рівне».

Її зміст є виключною відповідальністю суб-грантера проєкту EU4CSOs Emergency Actions (ГО «Пошук інновацій») і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь