Як онлайн забронювати номерні знаки – інформує Головний сервісний центр МВС

Дата: 10.01.2024 10:12
Кількість переглядів: 57

Онлайн бронювання номерних знаків здійснюється у Кабінеті водія. Вони доступні для легкових чи вантажних автомобілів, автобусів, причепів, напівпричепів, мотоциклів та мопедів. Онлайн-послуга дозволяє зарезервувати наявний номерний знак у сервісному центрі МВС. 

Спочатку необхідно авторизуватись у Кабінеті водія та обрати послугу «бронювання номерних знаків». Далі автовласник обирає регіон, сервісний центр МВС, тип транспортного засобу і обирає бажану наявну комбінацію номерів у режимі реального часу. Після цього обраний номерний знак бронюється та оплачується. 

Бронювання здійснюється на термін до 10-ти днів. За цей час автовласнику необхідно звернутись до сервісного центру МВС і закріпити обраний номерний знак за своїм транспортним засобом. 

У Головному сервісному центрі МВС наголошують, що продовжити термін бронювання неможливо. Після того, як сплине 10-денний термін, номерний знак автоматично повернеться до списку вільних. Для повернення коштів за обрану комбінацію номерного знаку необхідно звернутись до регіонального сервісного центру МВС тієї області, де замовили послугу.

Детальніше – за посиланням: https://hsc.gov.ua/2024/01/09/u-2023-rotsi-v-kabineti-vodiya-zabronyuvali-ponad-23-tisyachi-nomernih-znakiv/

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь