Майже два десятки питань розглянуто сьогодні членами виконавчого комітету міської ради

Дата: 16.01.2024 16:07
Кількість переглядів: 56

Засідання виконкому відбулось під головуванням міського голови Василя Козака, за участю секретаря міської ради Любові Степаненко, першого заступника міського голови Івана Гангала, заступника міського голови Оксани Бабій, секретаря виконавчого комітету Ауріки Мойсеєнко, старостів округів громади та керівників окремих підприємств і структурних підрозділів міськради.

В ході роботи, зокрема, опрацьовано питання щодо: стану виконавської дисципліни в Сокирянській міській раді за 2023 рік; організації харчування окремих категорій дітей у закладах загальної середньої освіти; внесення змін до бюджету громади на 2024 рік; затвердження Переліку об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт для відбування адміністративних стягнень та кримінальних покарань на 2024-2029 роки.

Члени виконкому також підтримали низку питань, розглянутих в ході засідання комісії з питань захисту прав дитини. Приділено увагу проектам рішень зі сфери соціального захисту населення. Зокрема, йшла мова про затвердження обсягу компенсації витрат власників жилих приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб та надання одноразової матеріальної допомоги громадянам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь