На базі Центральної бібліотеки міста Сокиряни, відбулась година державності з нагоди відзначення 105-ї річниці Дня Соборності України

Дата: 22.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 58

«Наша єдність – наша зброя» - під таким гаслом сьогодні, 22 січня, на базі Центральної бібліотеки міста Сокиряни, відбулась година державності з нагоди відзначення 105-ї річниці Дня Соборності України.

Учасниками заходу стали учні опорного закладу «Сокирянський ліцей №1» та вчитель історії ліцею Галина Миколаївна Кучерява.

Сторінки історичних подій учні перегорнули разом із бібліотекарем Людмилою Тимчук, поринути у часи поетапного крокування України до незалежності, допомогла вчитель історії Галина Кучерява.

Прозвучали і вірші відомих земляків Галини Будняк та Галини Студінської-Берекелі на тему Соборності у виконанні учнів: Назара Солов’я та Вікторії Деміняци.

Сьогодні, у часи повномасштабної російсько-української війни, як ніколи раніше, розуміємо значення та важливість соборності та єдності.

Проведення таких просвітницьких заходів – невід’ємна частина виховання поваги та любові до Батьківщини, її історичного минулого та сучасності, сприяння піднесенню національної свідомості.

Важка і надзвичайно велика ціна нашої волі… Волі та незалежності, за які у ХХІ столітті продовжуємо боротися…

Бажання жити в соборній незалежній Україні тече в жилах і нових поколінь та обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

 

  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь