До уваги суб'єктів декларування!

Дата: 23.01.2024 12:47
Кількість переглядів: 71

Відповідно до Закону України від 20.09.2023 No 3384-IX «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану», суб’єкти декларування не пізніше 31.01.2024 мають подати декларації за відповідні звітні періоди у 2021 – 2022 роках, у тому числі для проведення спеціальних перевірок, крім тих осіб, які подали їх добровільно раніше.

 

Декларації (щорічна, після звільнення) за 2023 рік суб’єкти декларування мають подати до 01.04.2024.

 

Починаючи з 01.01.2024 у разі суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування (державні службовці категорії «А» або «Б»), а саме отримання доходу, придбання майна або здійснення видатку на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів (в 2024 році – 151400 гривень), встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу, придбання майна або здійснення видатку зобов’язаний повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК.

 

Важливо не відкладати подання декларацій на останні дні встановленого терміну, оскільки в останні дні січня 2024 року, у зв’язку із посиленням навантаження на систему, можуть виникати технічні збої у роботі вебсайту Національного агентства з питань запобігання корупції, а також можливі інші форс-мажорні обставини, які можуть виникнути в нинішніх особливих умовах правового режиму воєнного стану в період декларування.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь