Постійна комісія міської ради розглянула низку питань зі сфери земельних відносин

Дата: 23.01.2024 14:13
Кількість переглядів: 73

В Сокирянській міській раді відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою, яке провів голова комісії Віталій Ладан.

 

В ході роботи члени комісії розглянули 13 питань порядку денного.

 

Найбільше заяв від громадян надійшло щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельні частки (паї). В результаті розглянуто питання про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  їх затвердження.

 

Йшлося й про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та  затвердження таких проектів.

 

Члени постійної комісії підтримали питання про затвердження переліку земельних ділянок комунальної власності, які будуть виставлятися на земельні торги окремими лотами та проведення торгів у формі аукціону з продажу права оренди, а також проголосували за питання щодо надання дозволу на викуп земельної ділянки.

 

Опрацьовані проекти рішень будуть винесені на чергову тридцять четверту сесію Сокирянської міської ради восьмого скликання.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь