Сервісний центр МВС у Кельменцях відновлює прийом теоретичних та практичних іспитів

Дата: 31.01.2024 10:38
Кількість переглядів: 62

З 1 лютого сервісний центр МВС у Кельменцях повертає складання теоретичних і практичних іспитів.

Також зараз для кандидатів у водії доступний онлайн запис на складання іспитів. 

Як зареєструватися на іспити?

Наразі реєстрація для отримання послуг з екзаменації доступна через функціонал е-запис онлайн. Важливо: віднедавна збільшено термін запису на практичні іспити до 3 тижнів. Тобто, кандидати у водії мають можливість обрати онлайн талони на практичні іспити на 21 день. Завдяки онлайн — запису, кількість візитів до сервісного центру МВС скорочується з двох до одного.

На теоретичний іспит термін реєстрації онлайн не змінився – на 14 днів вперед. Що стосується реєстрації в терміналі безпосередньо в сервісному центрі МВС (на теоретичні та практичні іспити, реєстраційні дії з транспортними засобами, обмін та відновлення посвідчення водія) – запис здійснюється як і раніше на поточний та 3 дні вперед.

У Головному сервісному центрі МВС нагадують, що наразі кандидати у водії по всій Україні мають можливість дистанційно оформити талони на практичні іспити через функціонал Е-запис.

З 22 листопада минулого року у майбутніх водіїв з’явилася можливість складати теоретичний іспит у сервісних центрах МВС без обов’язкового навчання в автошколі. Кандидат у водії повинен повідомити адміністратору, що самостійно опанував навчальний матеріал на відповідну категорію транспортного засобу. Вартість складання теоретичного іспиту – 250, а практичного – 420 грн.

У разі успішного складання теоретичної частини іспиту, майбутні водії звертаються до будь-якого акредитованого навчального закладу та розпочинають практичне навчання. Після успішного складання практичного іспиту в автошколі, кандидат складає іспит у сервісному центрі МВС і отримує посвідчення водія.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь