Правоохоронці спільно із працівниками профільних служб громади провели в закладах освіти інформаційно-роз'яснювальну роботу, спрямовану на запобігання і протидію проявам насильства

Дата: 01.02.2024 16:21
Кількість переглядів: 65

Правоохоронці спільно із працівниками профільних служб громади провели в закладах освіти інформаційно-роз'яснювальну роботу, спрямовану на запобігання і протидію проявам насильства.

 

Фахівці побували у Вітрянській гімназії та Шебутинецькому ліцеї.

 

Зі старшокласниками спілкувалися інспектор ювенальної превенції відділення поліції №1 (м.Сокиряни) старший лейтенант поліції Валентин Мазур, поліцейський офіцер громади Руслан Тодорашко, головий спеціаліст служби у справах дітей Сокирянської міської ради Олександр Гладкий, фахівці Центру надання соціальних послуг – Алла Бабій та Тетяна Побережна.

 

В ході зустрічі представники профільних служб спільно із правоохоронцями розповідали учням про небезпеку та види насильства, норми законодавства, які захищають права дітей, наслідки насильства та його протидію. Слухачам надано телефони гарячих ліній, куди можна звертатися у разі, якщо ти став свідком чи жертвою насильства.

 

Окрему увагу спеціалісти звернули на недопущення вживання дітьми алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, вчинення правопорушень та попередили про відповідальність, передбачену законодавством.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь