Працівники соціальних служб громади спілкувалися із здобувачами освіти про безпечну поведінку у мережі Інтернет та провели інформаційно-роз’яснювальну роботу, спрямовану на запобігання і протидію проявам насильства

Дата: 08.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 72

У Грубнянському та Селищанському ліцеях побували головний спеціаліст служби у справах дітей міської ради Олександр Гладкий та фахівці Центру надання соціальних послуг Тетяна Побережна та Алла Бабій.

 

З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, спеціалісти акцентували на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі Інтернет.

 

Особливу увагу фахівці звернули на профілактику залежності від онлайн ігор, які, в окремих випадках, можуть неси загрозу здоров’ю і життю дитини.

 

Говорили з учнями і про види насилля, його наслідки та протидію. Провели бесіду щодо запобігання насильству у школі та сім’ї. Наголосили на недопущенні вживання дітьми алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, вчинення правопорушень та попередили про відповідальність, передбачену законодавством.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь