Працівники соціальних служб громади спілкувалися із здобувачами освіти про безпечну поведінку у мережі Інтернет та провели інформаційно-роз’яснювальну роботу, спрямовану на запобігання і протидію проявам насильства

Дата: 08.02.2024 15:45
Кількість переглядів: 62

У Грубнянському та Селищанському ліцеях побували головний спеціаліст служби у справах дітей міської ради Олександр Гладкий та фахівці Центру надання соціальних послуг Тетяна Побережна та Алла Бабій.

 

З метою підвищення інформаційної компетентності учасників освітнього процесу, створення сприятливих умов для підготовки молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві, забезпечення захисту дитини від шкідливих інформаційних впливів, спеціалісти акцентували на важливості безпечної поведінки у Всесвітній мережі Інтернет.

 

Особливу увагу фахівці звернули на профілактику залежності від онлайн ігор, які, в окремих випадках, можуть неси загрозу здоров’ю і життю дитини.

 

Говорили з учнями і про види насилля, його наслідки та протидію. Провели бесіду щодо запобігання насильству у школі та сім’ї. Наголосили на недопущенні вживання дітьми алкогольних напоїв чи тютюнових виробів, вчинення правопорушень та попередили про відповідальність, передбачену законодавством.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь