На території Сокирянської громади реалізовано важливий соціальний проект

Дата: 17.02.2024 16:45
Кількість переглядів: 71

Завершено роботи з облаштування мініпекарні, розміщеної в цокольному приміщенні громадського будинку для проживання внутрішньо переміщених осіб в селі Коболчин.

Раніше тут вже функціонувала пекарня, однак, у зв'язку з тим, що будівля багато років не використовувалась за призначенням, наявна в ній техніка застаріла та вийшла з ладу.

Реалізувати проект вдалось за фінансової підтримки релігійної організації «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа», президент - Олексій Ткаченко.

Зокрема, релігійна організація надала допомогу у придбанні обладнання для випікання, відстоювання та зберігання продукції. Окрім того, організацією придбано всі меблі та побутову техніку, необхідні для організації виробничого процесу.

Ідея розробки проекту створення мініпекарні належить громадській організації «Пошук інновацій» - керівник Інна Яцишена.

Проектом передбачено забезпечити потреби сфери освіти, охорони здоров'я та соціального захисту, послугами яких користуються як жителі громади, так і внутрішньо переміщені особи. Він також стане хорошою базою для навчання і вдосконалення професійних навичок здобувачів освіти Сокирянського вищого професійного училища, в тому числі й дітей з категорії внутрішньо переміщених осіб, а також працевлаштування громадян вказаної категорії.

Сьогодні, спільно з міським головою Василем Козаком об'єкт відвідали президент релігійної організації «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа» Олексій Ткаченко та голова громадської організації «Пошук інновацій» Інна Яцишена.

Здобувачі освіти Сокирянського вищого професійного училища провели майстер-клас з приготування випічки та продемонстрували процес функціонування наданого обладнання на практиці.

Сокирянська міська рада висловлює щиру подяку релігійній організації «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа» та особисто її президенту - Олексію Ткаченко за фінансову підтримку у реалізації важливого для Сокирянської міської територіальної громади проекту.

Окрема подяка учням та майстрам Сокирянського вищого професійного училища за проведений майстер-клас з виготовлення кондитерських виробів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь