Сокирянський міський голова підписав Угоду про побратимство між містом Сокиряни та містом Кінгстон штату Нью-Йорк Сполучених Штатів Америки

Дата: 23.02.2024 18:27
Кількість переглядів: 104

22 лютого 2024 року в Сокирянській міській раді відбулась онлайн зустріч керівництва Сокирянської громади з представниками міста Кінгстон. Сокирянську громаду представляв міський голова Василь Козак. Також в зустрічі взяли участь секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій, секретар виконавчого комітету Антоніна Ткач, координатор проекту з налагодження співпраці між Сокирянською міською територіальною громадою та містом Кінгстон – Ауріка Мойсеєнко.

Місто побратим представляв мер міста Кінгстон - Стів Нобл, консультант з цифрового маркетингу Тім Дістель та консультантка із агроекономічних стратегій Уляна Агашкова.

Місто Сокиряни та місто Кінгстон уклали Угоду про побратимські відносини, визнавши необхідність розвитку співпраці між громадами у соціальній, економічній та культурній сферах. Варто зауважити, що підписання Угоди з містом Сокиряни було погоджено на засіданні Муніципальної Ради міста Кінгстон.

Міста-побратими мають на меті сприяти зустрічам та обміну ідеями між громадянами обох міст, підтримують налагодження обміну досвідом між місцевими організаціями, установами, іншими локальними об'єднаннями, а також між молоддю.

Угодою визначено, що міста прагнуть співпрацювати та обмінюватись досвідом щодо муніципальних, економічних та культурних питань, а також сприяти розвитку співпраці між муніципальними установами, організаціями та закладами.

Економічний розвиток міст-побратимів має виражатись також у спільній та тісній співпраці у підготовці та реалізації відповідних програм.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь