Сокирянський міський голова підписав Угоду про побратимство між містом Сокиряни та містом Кінгстон штату Нью-Йорк Сполучених Штатів Америки

Дата: 23.02.2024 18:27
Кількість переглядів: 92

22 лютого 2024 року в Сокирянській міській раді відбулась онлайн зустріч керівництва Сокирянської громади з представниками міста Кінгстон. Сокирянську громаду представляв міський голова Василь Козак. Також в зустрічі взяли участь секретар міської ради Любов Степаненко, перший заступник міського голови Іван Гангал, заступник міського голови Оксана Бабій, секретар виконавчого комітету Антоніна Ткач, координатор проекту з налагодження співпраці між Сокирянською міською територіальною громадою та містом Кінгстон – Ауріка Мойсеєнко.

Місто побратим представляв мер міста Кінгстон - Стів Нобл, консультант з цифрового маркетингу Тім Дістель та консультантка із агроекономічних стратегій Уляна Агашкова.

Місто Сокиряни та місто Кінгстон уклали Угоду про побратимські відносини, визнавши необхідність розвитку співпраці між громадами у соціальній, економічній та культурній сферах. Варто зауважити, що підписання Угоди з містом Сокиряни було погоджено на засіданні Муніципальної Ради міста Кінгстон.

Міста-побратими мають на меті сприяти зустрічам та обміну ідеями між громадянами обох міст, підтримують налагодження обміну досвідом між місцевими організаціями, установами, іншими локальними об'єднаннями, а також між молоддю.

Угодою визначено, що міста прагнуть співпрацювати та обмінюватись досвідом щодо муніципальних, економічних та культурних питань, а також сприяти розвитку співпраці між муніципальними установами, організаціями та закладами.

Економічний розвиток міст-побратимів має виражатись також у спільній та тісній співпраці у підготовці та реалізації відповідних програм.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь