Міський голова Василь Козак бере участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Дата: 27.02.2024 17:13
Кількість переглядів: 121

Міський голова Василь Козак бере участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

 

Захід проходить у місті Чернівці у змішаному форматі.

 

Учасниками дискусії стали українські урядовці, народні депутати, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Тема зустрічі: «Участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу до Європейського Союзу».

 

Серед головних питань – стан та перспективи розвитку міжнародного територіального співробітництва та участь у ньому органів місцевого самоврядування. Обговорено ініціативи, які покликані сприяти партнерству не лише на рівні регіонів, а першочергово розвивати взаємодію між невеликими громадами.

 

Захід організовано за сприяння та підтримки проекту Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» у співробітництві з всеукраїнськими асоціаціями органів місцевого самоврядування, Програмою USAID «Рада: наступне покоління», Вестмінстерською фундацією за демократію, Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь