Міський голова Василь Козак бере участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Дата: 27.02.2024 17:13
Кількість переглядів: 88

Міський голова Василь Козак бере участь у засіданні круглого столу Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

 

Захід проходить у місті Чернівці у змішаному форматі.

 

Учасниками дискусії стали українські урядовці, народні депутати, представники виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Тема зустрічі: «Участь органів місцевого самоврядування у міжнародному територіальному співробітництві в рамках процесу вступу до Європейського Союзу».

 

Серед головних питань – стан та перспективи розвитку міжнародного територіального співробітництва та участь у ньому органів місцевого самоврядування. Обговорено ініціативи, які покликані сприяти партнерству не лише на рівні регіонів, а першочергово розвивати взаємодію між невеликими громадами.

 

Захід організовано за сприяння та підтримки проекту Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» у співробітництві з всеукраїнськими асоціаціями органів місцевого самоврядування, Програмою USAID «Рада: наступне покоління», Вестмінстерською фундацією за демократію, Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь