Рятувальники нагадують про адміністративну, а в окремих випадках й кримінальну відповідальність за випалювання сухої рослинності

Дата: 27.02.2024 17:14
Кількість переглядів: 91

 

Щороку із настанням весняного періоду починається сезон паління залишків опалого листя, сухої трави та інших рослинних решток.  Хоч на вулиці ще календарна зима та, за інформацією Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області, останнім часом пожежі сухої рослинності на території Буковини виникають досить часто.

 

До прикладу, днями, на території Сокирянської територіальної громади зафіксовано загоряння сухої трави на відкритій території. В результаті – вогонь знищив 1,5 га трави.

 

Тож рятувальники нагадують, що  байдуже ставлення до власної безпеки та довкілля може не тільки знищити природу, а й призвести до трагічних випадків. Не допускайте пожеж на відкритих територіях, а у разі їх виникнення негайно телефонуйте за номером 101.

 

Окрім того, вогнеборці наголошують про  адміністративну, а в окремих випадках й кримінальну відповідальність за випалювання сухої рослинності.

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь