У міській раді відбулись засідання постійних комісій

Дата: 27.03.2024 11:31
Кількість переглядів: 49

Сьогодні, 27 березня, відбулись засідання постійних комісій Сокирянської міської ради. В ході роботи депутати розглянули та обговорили питання, які пропонується винести на розгляд чергової тридцять шостої сесії.

 

Зокрема, провели свої засідання: постійна комісія з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва; постійна комісія з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту; постійна комісія з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та постійна комісія міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

В ході роботи опрацьовано низку питань із різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, мова йшла про: присвоєння звання «Почесний громадянин Сокирянщини»; затвердження старости Селищанського старостинського округу; внесення змін до персонально складу виконавчого комітету міської ради; дострокове припинення повноважень одного з депутатів на підставі особистої заяви; внесення змін до плану діяльності Сокирянської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2024 рік; хід виконання окремих міських програм у 2023 році; внесення змін до Програми соціальної підтримки Захисників і Захисниць та членів їх сімей на 2024-2025 роки.

Низка питань стосувалась сфери освіти і культури громади.

Розглянуто проекти рішень у галузі земельних відносин. Зокрема, щодо розроблення містобудівної документації на території громади відповідно до звернення, затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж села Ломачинці, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Селище, припинення дії договорів оренди землі  тощо.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь