В межах заходів, спрямованих на адаптацію внутрішньо переміщених осіб у Сокирянську громаду, на базі Центру надання соціальних послуг відбулась форум-вистава

Дата: 02.04.2024 12:44
Кількість переглядів: 45

В межах заходів, спрямованих на адаптацію внутрішньо переміщених осіб у Сокирянську громаду, на базі Центру надання соціальних послуг відбулась форум-вистава за участю внутрішніх переселенців та працівників Центру.

 

Серед акторів -  учасники Університету Третього Віку, що працює на базі відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування.

 

Глядачам запропонували переглянути виставу за пʼєсою Михайла Старицького «За двома зайцями».

 

Ціллю такого заходу були допомога людям, які стикнулися з лихом війни, розвиток навичок знаходити в собі внутрішні сили, долати страхи, викликані психологічною травмою,  накопичення позитивного досвіду.

 

Окрім того, родина Анатолія та Тетяни Богач, які знайшли домівку на Сокирянщині,  пригощали  акторів випічкою, яку виготовили самостійно.

 

Зазначимо, що сутність методики форум-театру - це пошук в рамках запропонованої вистави - разом із учасниками й учасницями - шляхів вирішення проблеми чи виходу зі складної життєвої ситуації.

Форум-театр дає можливість не лише усвідомити проблему і сформувати ставлення людини до негативного явища, а й здобути навички пошуку шляхів для вирішення проблеми з використанням власного досвіду та досвіду інших людей, включаючи можливості підсвідомості та емоційного інтелекту.

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь