Дністровський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє про необхідність проходження призовних комісій громадянами 25-27-річного віку

Дата: 11.04.2024 11:47
Кількість переглядів: 44

На підставі Закону України "Про військовий обов’язок та військову службу" від 25.03.1992 року № 2232-ХІІ (зі змінами), Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом” (зі змінами) та наказу начальника Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки “Про діяльність призовних комісій під час дії воєнного стану” від 08.04.2024 року №187, з 08 по 12 квітня 2024 року проводитимуться засідання призовних комісій.

На призовну дільницю Дністровського району для проходження призовних комісій необхідно з'явитись усім громадянам України, які перебувають на обліку призовників другого відділу Дністровського РТЦК та СП і досягли 25-річного віку для передачі їх на облік військовозобов’язаних або виключення з військового обліку.

Всі громадяни України, які досягли 25-річного віку, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Сокиряни, вул. Центральна, 66, другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки в зазначений час з документами, що вказані в особистих повістках другого відділу Дністровського РТЦК та СП.

Громадяни України, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до другого відділу Дністровського РТЦК та СП до 12 квітня 2024 року, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Усім особам призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу й тимчасово перебувають на території відповідальності другого відділу Дністровського РТЦК та СП необхідно повернутися до місця постійного проживання та з'явитися у територіальний центр за місцем реєстрації для проходження призовної комісії.

Громадяни України, які ухиляються від призову та не з’являються за повісткою до територіального центру, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь