Відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.04.2024 16:07
Кількість переглядів: 73

23 квітня  в ході чергового засідання виконавчого комітету міської ради розглянуто три десятки питань, які стосувались різних сфер життєдіяльності громади. Провів засідання міський голова Василь Козак.

 

Члени виконкому заслухали проєкт рішення про стан матеріально-технічної бази управління - Центр надання адміністративних послуг (Центр Дія) та забезпечення якісного надання адміністративних послуг громадянам, затвердили інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, що надаються через управління.

 

розглянули питання, які стосувалися внесення змін до бюджету громади на 2024 рік та затвердили План заходів щодо наповнення міського бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на поточний рік.

 

Окрім того, підтримали питання щодо встановлення режимів роботи окремих суб’єктів господарювання, які діють на території громади.

 

Низка проєктів рішень стосувалась питань, попередньо опрацьованих в ході засідання комісії з питань захисту прав дитини.

 

Йшлося про підтвердження розподілу, видачі гуманітарної допомоги та списання паливно-мастильних матеріалів, а також придбання автозапчастин для автомобілів, які знаходяться, або передані у розпорядження Збройних Сил України.

 

Підтримали члени виконкому і питання, які стосуються соціального захисту населення. Зокрема, - це надання одноразової матеріальної допомоги громадянам, відповідно до звернень; затвердження обсягу компенсації витрат власників жилих приміщень, що пов’язані з безоплатним розміщенням внутрішньо переміщених осіб; розгляд звернення жительки громади щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»; затвердження подання органу опіки  і піклування про доцільність призначення опікунів над недієздатними громадянами.      

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь