Сокирянську міську територіальну громаду відвідали представники гуманітарної місії Humanitare Hilfe Korbach – Федеративна Республіка Німеччина

Дата: 09.05.2024 10:43
Кількість переглядів: 93

Днями Сокирянську міську територіальну громаду відвідали представниками гуманітарної місії Humanitare Hilfe Korbach, яка функціонує в місті Корбах, що знаходиться в землі Гессен.

В рамках дружнього візиту волонтери передали для потреб громади пожежний автомобіль Mercedes Benz 308D, оснащений сучасним обладнанням, необхідним для ліквідації пожеж. Автомобіль з малим пробігом і підходить для використання у сільській місцевості.

Окрім того, від громади міста Корбах для потреб сфери освіти громади передано планшети. Обладнання надано на знак вдячності за картини, які у липні минулого року міський голова Василь Козак передав місту Корбах з найкращими побажаннями від талановитих дітей Сокирянщини.

Також, іноземні партнери передали каву для захисників України, яка найближчим часом буде передана до зони бойових дій.

В ході візиту міський голова Василь Козак ознайомив гостей з особливостями роботи об'єктів освіти, соціального захисту, культури та охорони здоров'я громади. Представники місії приємно вражені рівнем розвитку громади та умовами, які тут створені.

Варто зауважити, що благодійна організація Humanitäre Hilfe Korbach, вже неодноразово надавала гуманітарну підтримку Сокирянській міській територіальній громаді. Зокрема, це обладнання для закладів освіти та охорони здоров'я - багатофункціональні ліжка та меблі, які використовуються в стаціонарних відділеннях КНП «Сокирянська лікарня», а також вироби медичного призначення. Освітні установи громади отримали шкільні парти та меблі.

Окрім того, минулого року гуманітарна місія спрямувала для потреб громади пожежне авто, оснащене всім необхідним пожежно-технічним обладнанням.

Висловлюємо вдячність гуманітарній місії Humanitare Hilfe Korbach за постійну активну підтримку та допомогу Сокирянській міській територіальній громаді.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь